Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dedeman, implicat in cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodata: Pedepsele din Romania sunt mai drastice decat in orice alta tara a UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dedeman, implicat in cel mai mare scandal de retail cu care s-a confruntat vreodata: Pedepsele din Romania sunt mai drastice decat in orice alta tara a UE

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in comercializarea de materiale de constructii si solutii pentru casa si gradina, se afla in centrul celui mai mare scandal din istorie, asta dupa ce un raport al Consiliului Concurentei a scos la iveala. continuă pe Wall-Street Ro

Romania a inregistrat cel mai mare excedent comercial cu Marea Britanie, Insulele Marshall si Algeria

Tara noastra a inregistrat cel mai mare excedent comercial in raport cu Marea Britanie, Insulele Marshall si Algeria, in primele cinci luni ale acestui an, potrivit datelor Ministerului Economiei.

Cel mai mare spital din Baragan cauta voluntari. 11 calaraseni ajuta deja bolnavii, ce conditii se impun

Pentru eficientizarea activitatii Spitalului Judesean de Urgenta din Calarasi, dar si pentru a-i incuraja pe oameni sa-si ajute semenii, actualul director medical al unitatii, conf. univ. dr. Laurentiu Belusica a pus la punct activitatea de baza de voluntariat.

Cel mai mare producator european de gaze naturale ramane fara combustibil, dupa ce si-a consumat circa 80% din rezerva

Potrivit statisticilor oficiale anuntate vineri, Olanda si-a folosit aproape 80% din rezerva de gaze naturale. Desi productia de gaze naturale a scazut cu 38% in ultimii doi ani, analistii sunt de parere.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din ume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Pele se implica in dezbaterea privind cel mai bun fotbalist din lume: Messi este deasupra tuturor, peste Ronaldo

Fostul mare fotbalist brazilian Pele a raspuns intrebarii care starneste curiozitatea tutoror fanilor fotbalului din lume, si anume cine este cel mai bun fotbalist din lume. in timpul unui.

Clasamentul ATP: Marius Copil, cel mai bine clasat jucator din Romania - locul 176

Marius Copil este si in aceasta saptamana jucatorul din Romania cel mai bine clasat in ierarhia ATP, acesta aflandu-se pe locul 176, cu 322 de puncte. Novak Djokovic este in continuare fara rival in fruntea ierarhiei, sarbul fiind urmat la mare distanta de Andy Murray si Stanislas Wawrinka.

Cea mai mare greva din istoria omenirii: 180 de milioane de muncitori au oprit lucrul pentru 24 de ore

Zeci de milioane de indieni au oprit lucrul pentru 24 de ore, in ceea ce ar putea fi cea mai mare greva din istoria omenirii, care a costat economia Indiei, potrivit unei estimari, 2,7 miliarde de dolari, scrie Los.

Papa Francisc: Coruptia poate crea o dependenta mai mare decat drogurile

Coruptia poate crea o dependenta mai mare decat drogurile, a avertizat Papa Francisc, precizand ca acest fenomen incepe incet, apoi genereaza treptat exploatarea, saracie si suferinta,.

Ofiter de la Crima Organizata Sibiu, condamnat la inchisoare cu executare dupa ce a sprijinit cea mai mare grupare de traficanti de etnobotanice din oras

Subcomisarul Alexandru Tancou, fost ofiter in cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate SCCO) Sibiu, a facut inchisoare cu executare dupa ce a fost acuzat de procurori ca ar fi sprijinit gruparea de traficanti de etnobotanice a lui Adi Foto, cea mai mare de acest gen destructurata la Sibiu.

Azi, alegeri locale in Berlin. SONDAJ Va fi cel mai slab rezultat pentru Angela Merkel

Ultimul sondaj de opinie indica cel mai slab rezultat de dupa reunificarea Germaniei pentru coalitia cancelarului Angela Merkel la alegerile locale de duminica, de la Berlin, consemneaza AFP. Berlinezii sunt chemati la urne pentru a alege parlamentul local, care la randul sau va desemna noul primar al metropolei cu 3,5 milioane de locuitori.

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )